Ισημερινή Γουινέα

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Ισημερινή Γουινέα

Ακίνητα προς πώληση στην Ισημερινή Γουινέα

 

Η Δημοκρατία της Ισημερινής Γουινέας είναι κράτος της Κεντρικής Αφρικής. Είναι το δεύτερο από τα μικρότερα κράτη όσον αφορά την επιφάνεια. Συνορεύει με το Καμερούν προς τα βόρεια, με τη Γκαμπόν προς τα ανατολικά και προς το νότο και προς τον δυτικό κόλπο της Γουινέας.

Το Malabo είναι η πρωτεύουσα του και βρίσκεται στη βόρεια ακτή του νησιού Bioko

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να ψάξετε για ακίνητα προς πώληση στην Ισημερινή Γουινέα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει μια οικονομία που συνδέεται στενά με τη βιομηχανία υδρογονανθράκων και πετρελαίου.

Οι καλύτερες πόλεις για να επενδύσουν σε ακίνητα προς πώληση στην Ισημερινή Γουινέα είναι το Malabo και το Bata, τα οποία όμως έχουν μια διαταραγμένη ανάπτυξη των οικιστικών μονάδων λόγω της αιφνίδιας αύξησης του πληθυσμού τα τελευταία χρόνια. Ένα άλλο πρόβλημα είναι οι υποδομές, οι οδοί επικοινωνίας, αλλά και η απομάκρυνση των αποβλήτων και των λυμάτων.

 

Η κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει στην κατασκευή πολλών οικιστικών μονάδων για την κάλυψη των αναγκών του πληθυσμού, αλλά επί του παρόντος έχει μπλοκάρει τα κεφάλαια, τόσα πολλά έργα έχουν αναπτυχθεί από ξένους επενδυτές και αυτό οδήγησε στη δημιουργία περιουσίας προς πώληση στην Ισημερινή Την πολυτέλεια της Γουινέας και κυρίως για τους τουρίστες.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB